за нас

кои сме ние

Ние от Воаяж Би Травел сме запалени пътешественици с голям опит в пътуването! Вече повече от 10 години пътуваме много активно в Азия, Южна Америка, Европа и части от Африка. Посетили сме повече от 70 страни, като в някои от тях сме живяли. За нас целта е максималния допир с местната култура, обичаи и традиции! Всяко пътуване е лично организирано от Воаяж Би Травел и местата, които са избрани не са случайни, уверили сме се, че наистина заслужават вашето внимание! Имаме толкова много лични истории за разказване и сме сигурни, че много ще се забавляте с нас!

Философия

Вие да получите най- доброто за времето и парите, които инвестирате. Искаме да сте не просто туристи, обикалящи топ туристически обекти, заобиколени от купища други такива. Искаме да ви покажем какво има отвъд масовото, защото там се крият най- впечатляващите и незабравими спомени.

Бузиос

Мисия

Да ви покажем нещо специално от далечни култури а вашето пътуване да бъде максимално автентично. Знаем колко важни са детайлите и колко трудно се уловят когато си на ново и непознато място, дори когато знаеш къде да търсиш! За нас е важно не просто да ви заведем до емблематични места, но и да докоснете културата и ритъма на мястото и населението.

какво правим

незабравими пътешествия

Екскурзии с водач

Целта ни е да организираме пътувания за пътешественици, не за туристи! Можете да разчитате на нас за всякакви съвети относно пътуването, което сте избрали. Къде и какво да хапвате, какво да правите и какво да не правите, какво да си носите, как да се облечете, как да останете в безопастност и здрави, изобщо всичко, което ви хрумне.

Индивидуални пътувания

Можем да ви организираме самостоятелно пътуване или почивка до която и точка на света да ви се ходи, според вашият интерес. Можем да направим бюджетирано или луксозно пътуване. Почивка на тихоокеанските острови Тонга, Самоа, Фиджи или Вануату, а може би Коморските острови и Мейот в Индийския океан! Къмпинг в компания на пингвини в Антарктика или къмпинг на някой трипически плаж във Филипините. Пътуване по пътя на Коприната в Азия ли пътуване по пътя на инките в Южна Америка. Нашите пътувания са вашите желания!