350 лв.

4 дни, 3 нощувки Промоционални цени за нови резервации до 16.11!

Коледа и Нова Година в Охрид!

0
Дни
0
Града
0
Забележителности

Изживей 4 незабравими дни!

Програма
Коледа и Нова Година в Охрид!

Транспорт с автобус София- Охрид.

Дати на провеждане- 

23.12-26.12.2020г.- Коледа

30.12-02.01.2021г.-Нова Година

ЦЕНА: 350 лв.  на човек (настаняване в двойна стая) на база закуска и вечеря за Коледа и 399лв за Нова Година!

Хотел AURA 4*

Двойна стая- 350 лв.(23.12-26.12 ) 399 лв.(30.12-02.01 )

Единична стая- 399 лв.(23.12-26.12 ) 459 лв.(30.12-02.01 )

Трети възрастен-199 лв.(23.12-26.12 ) 205 лв.(30.12-02.01 )

Първо детe от 0 до 4.99год., настанено с възрастни-275 лв.(23.12-26.12 ) 279 лв.(30.12-02.01 )

 • ФИНАНСОВО БЕЗРИСКОВА резервация– депозит при резервация 50 лв и доплащане 10 дни преди тръгване, при гарантирана програма
 • ГАРАНТИРАНО връщане на платените сумипри анулирана програма от туроператора или наложена карантина при преминаване на границите в срок до 14 дни
 • БЕЗПЛАТНИ PCR тестовеза самолетните и с 50% ОТСТЪПКАпри автобусните програми
 • ВКЛЮЧЕНА медицинска застраховкаTravellerот Евроинс, с покритие 10 000 евро, включително и за риск от заразяване с COVID-19.
 • БОНУС без аналог –при установяване на covid-19по време на пътуване – БЕЗ РАЗХОДИ за лечение, карантинен престой и връщане в България. (Това покритие стандартно не се включва в медицинската застраховка)
 • БОНУС без аналог – Застраховка Отмяна на пътуване (включена във всеки пакет)

Цената е на човек в ЛЕВА и включва:

 • Транспорт с автобус;

 • 3 нощувки с 3 закуски и 2 вечери в хотел AURA 4в Охрид;
 • Гала вечеря;
 • Пешеходна обиколка на Скопие;
 • Пешеходна обиколка на Охрид и посещение на Билянини извори:
 • Пешеходна обиколка на Битоля;
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и рискове свързани с КОВИД-19
 • Застраховка Отмяна на Пътуване с покрити рискове свързани с КОВИД-19
 • Представител на туроператора
 • Разходка с лодка по Охридското езеро (при минимум 30 записани) – 45 лв.;
 • Посещение на манастина Свети Наум (при минимум 10 записани) – 10 лв.;
 • Екскурзия до гр. Струга (при минимум 10 записани)– 15 лв.;

Срокове за плащане:

30% при подписване на договора.

100% до 01.12.2020 г.

 • Виза:Не се изсисква
 • Здраве: Не се изискват други специални мед изисквания, освен тест за Ковид 19. Не е подходящо за лица с ограничена подвижност.

Македония и Охрид са известни с това, че дават възможност да се купонясва наистина добре. Кухнята е невероятно вкусна, езикът ни е близък и наистина можете да си изкарате прекрасно. Подарете си това пътуване във време когато няма да се блъскате с тълпи от хора, за да получите едно наистина уникално изживяване само за вас. 

София – Скопие – Охрид – 420 км

Отпътуване от София в 7.00 ч. от пл. „Александър Невски“, в 7.30 ч. от автогара „Сердика“, в 8.00 ч. от Студена, в 9.00 ч. от Кюстендил (бензиностанция „Юг Ойл“ на околовръстен път) по маршрут Крива Паланка – Скопие. Пешеходна разходка в Скопие: площад „Македония“ с паметника на Александър Велики; старият квартал Вароша; църквата „Свети Спас“ със саркофага на Гоце Делчев. Свободно време. Отпътуване за Охрид.

Настаняване. Вечеря. Нощувка.

Охрид – Струга – Билянините извори – 40 км

Закуска. Пешеходна разходка с местен екскурзовод в старата част на Охрид (минимум 2 ч.), благодарение на своята автентична архитектура част от листата на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Посещение на Билянините извори. Следобед по желание и предварителна заявка – екскурзия до Струга: пешеходна разходка покрай река Черни Дрин до родната къща на братя Миладинови (разглеждане отвън). Връщане в хотела. Вечеря.Нощувка.

Манастирът „Свети Наум“ – 55 км

Закуска. Следобед по желание и предварителна заявка – екскурзия до манастира „Свети Наум“, разположен на южния бряг на Охридското езеро, сред местност с неповторима природна красота. Посещение на църквата „Св. Архангели“ и свободно време в парка на охридските извори. Връщане в хотела. Празнична Коледна вечеря с музикална програма, богато меню и включена неограничена консумация на ракия, бяло и червено наливно вино, газирана и негазирана вода. Нощувка.

Охрид – Битоля – София – 460 км

Закуска. Отпътуване за Битоля. Пешеходна разходка в Битоля: часовниковата кула, улица „Широк сокак“, впечатляващата възрожденска църква „Св. Димитър“. Свободно време. Отпътуване за България по обяд. Пристигане в София на автогара „Сердика“ и пл. „Александър Невски“ късно вечерта.

ДЕН-1

София – Скопие – Охрид – 420 км

Отпътуване от София в 7.00 ч. от пл. „Александър Невски“, в 7.30 ч. от автогара „Сердика“, в 8.00 ч. от Студена (бензиностанция „Shell“/“McDonalds“), в 9.00 ч. от Кюстендил (бензиностанция „Юг Ойл“ на околовръстен път) по маршрут Крива Паланка – Скопие. Пешеходна разходка в Скопие: площад „Македония“ с паметника на Александър Велики; старият квартал Вароша; църквата „Свети Спас“ със саркофага на Гоце Делчев. Свободно време. Отпътуване за Охрид.

Настаняване. Вечеря. Нощувка.

 

ДЕН-2

Охрид – Струга – Билянините извори – 40 км

Закуска. Пешеходна разходка с местен екскурзовод в старата част на Охрид (минимум 2 ч.), благодарение на своята автентична архитектура част от листата на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Посещение на Билянините извори. Следобед по желание и предварителна заявка – екскурзия до Струга: пешеходна разходка покрай река Черни Дрин до родната къща на братя Миладинови (разглеждане отвън). Връщане в хотела. Празнична новогодишна вечеря с музикална програма, богато меню и включена неограничена консумация на ракия, бяло и червено наливно вино, газирана и негазирана вода. Празнична наздравица с чаша пенливо вино – ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Нощувка.

 

ДЕН-3

Манастирът „Свети Наум“ – 55 км

Късна закуска. Следобед по желание и предварителна заявка – екскурзия до манастира „Свети Наум“, разположен на южния бряг на Охридското езеро, сред местност с неповторима природна красота. Посещение на църквата „Св. Архангели“ и свободно време в парка на охридските извори. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-4

Охрид – Битоля – София – 460 км

Закуска. Отпътуване за Битоля. Пешеходна разходка в Битоля: часовниковата кула, улица „Широк сокак“, впечатляващата възрожденска църква „Св. Димитър“. Свободно време. Отпътуване за България по обяд. Пристигане в София на автогара „Сердика“ и пл. „Александър Невски“ късно вечерта.

 

Условия:                                                                                                                                                                                                                                   

 • В Охрид е задължително носенето на предпазни маски.
 • Цената на екскурзията е валидна при 40 пълно платили.
 • Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 14 дни преди датата на отпътуване.
 • Възможна е промяна в дните на провеждане на екскурзиите и във входовете на музеите.
 • За пътуване до Северна Македония е необходим международен паспорт валиден минимум 2 месеца от датата на връщане в България.
 • Не са необходими ваксинации.
 • Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител. По време на пътуването е необходимо и фотокопие на пълномощното.

 

Запознай се със Северна Македония

Галерия

Имате въпроси?