5500 лв., 7840лв- с Патагония

(13 или 18 дни-12 или 17 нощувки )- >10.11.2023г.- 28.11.2023г. - Няма места! 20.10-08.11.2023г - ОСВОБОДИХА СЕ ДВЕ ПОСЛЕДНИ МЕСТА!

Дати през 2024 г. : 14.01.2024 г. - 01.02.2024 г. - Има места! ; 05.02 - 23.02.2024 г. - Нова дата! Има места!
.

Бразилия, Аржентина, Уругвай с посещение на красива Патагония

0
Дни
0
Града
0
Забележителности

изживей 18 незабравими дни

Програма
Бразилия, Аржентина, Уругвай, с посещение на красива Патагония

Запази мечтаното пътуване през 2023г!

20.10-08.11.2023- Търси се МЪЖ за комбинация.

10.11.2023- 28.11.2023г. – Търси се МЪЖ за комбинация.

Дати през 2024 г:

14.01 .2024 – 01.02.2024г. – Нова дата! – 5500/7840 лв само за Зимните програми!

05.02.2024  – 23.02.2024 г. – Нова дата!- 5500/7840 лв само за зимните програми!

МАРШРУТ: София – Рио де Жанейро – Игуасу – Буенос Айрес- Уругвай ,Монтевидео– Пунта дел Есте- Буенос Айрес – Ел Калафате-Перито Морено  – Ушуая- Тиера дел фуего Национален парк- Канала Бийгъл –  София

 • 5500 лв.– къс вариант БЕЗ Патагония
 • 7840 лв. с настаняване в 3 звездни хотели и с отлични оценки в Букинг в Бразилия и Аржентина, Уругвай 

* Обявените дати са за организирано пътуване с група от около 10 човека и водач от България! Ако желаете да пътувате индивидуално (без водач), се свържете с нас да ви направим оферта за датите, броя дни и местата, които искате да посетите! Ние ще направим за вас цялата логистика, ще ви дадем съвети и ще ви помогнем да направите пътуването си незабравимо!

 • Самолетен билет София – Рио де Жанейро -Буенос Айрес- София с включени летищни такси 

* Цената на самолетните билети е калкулирана в най-ниската икономическа класа. При желание да се избере друг вариант на полет, различен от предложения се доплаща разликата в цената на самолетния билет

 • Вътрешен полет Буенос Айрес- Ел Калафате, с включени летищни такси  и 1 чекиран багаж от 15 кг.
 • Вътрешен полет Ел Калафате- Ушуая, с включени летищни такси  и 1 чекиран багаж от 15 кг.
 • Вътрешен полет  Игуасу- Буенос Айрес, с включени летищни такси  и 1 чекиран багаж от 20 кг
 • Вътрешен полет Рио де Жанейро- Игуасу, с включени летищни такси  и 1 чекиран багаж от 20 кг
 • 17  нощувки
 • 17  закуски
 • Разглеждане на едно от най-предпочитаните туристически дестинации в света- Рио де Жанейро, незабравимите водопади на Игуасу, Буенос Айрес- най-европейският град на Южна Америка, вибриращ в ритъма на тангото. Аржентинска Патагония и най-южният град в света- Ушуая. И единствено в тази програма ще имате възможност да разгледате освен Монтевидео в Уругвай и един от най-луксозните курорти на Уругвай и цяла Южна Америка- Пунта дел есте.
 • Входни такси по местата упоменати в програмата
 • Всички трансфери по програмата
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро
 • Български водач-преводач с опит, пътувал много в Южна Америка. 
 1. Възможност за Танго шоу с вечеря от 20ч., срещу допълнително заплащане от 135$  на човек. Включва напитка (вино, бира, сода, вода), вход, основно ястие и десерт. Включва трансфери до и от хотела. Шоуто е професионално!Няма задължителен дрескод, но местата са много изискани и е хубаво да се съобразите. 
 • Карнавал Експириънс и посещение на известните фавели в Рио де Жанейро- 105$ , за да се запознаете с Карнавала, зад завесите и да посетите фавелите на Рио, където дори и сега живеят 30% от населението на Рио. Възможността за тази екскурзия се препотвърждава за всяка отделна група! Ще посетим Самба сити- градът на Самбата, ще видите как се шият и произвеждат костюмите за Карнавала и всички декори, които се използват на самия Карнавал. Ще научите и подробности за историята на Карнавала и самбата в Рио де Жанейро и Бразилия. Ще имате възможност и да пробвате карнавален костюм и да си направите прекрасни снимки с тях. А за тези, които искат могат да се включат и в Samba workshop, с професионален изпълнител от самба училището на Самба града. Обиколката накрая ще полеем с чаша кайпириня. В този ден ще имате и посещение на фавелата Росинка, която е и най-голямата фавела в Бразилия. Ще ви разкажат на място за начина на живот на местните. 
 • Полет с хеликоптер над Игуасу160 $ на човек( от Бразилската страна се прави). 
 1. Разходка с бърза лодка, стигаща до Дяволското гърло и разходка в джунглата85$ на човек. Двете са задължително заедно- влиза се в джунглата и след това се ходи до водопадите, около 2 ч отнемат. 
 2. Птичи парк– около 1.5ч е, 25 $ , в Бразилската част е. Виждат се много екзотични птици като папагали, тукани, орли, различни видове влечуги.
 3. Най- доброто от дива Патагония- полудневна екскурзия , когато пристигате в Ел Калафате. Цената е 85 $ на чове , при 6 човека имате и водач- преводач с вас. Посредством джипове 4х4 ще можете да достигнете до едни от най-красивите места в дива Патагония. Това са места, които е невъзможно да се стигнат с обикновена кола или пеша. Спира се на специално подбрани за целта мирадори, за да можете да се насладите на много красиви места в панорама. Възможно е да се видят и диви кондори в Патагонската степ. Турът е около 3-4 часа. 
 4. Минитрекинг Перито Морено– Хората, които правят мини трекинга ще са в отделна група от останалите! По време на екскурзията гидовете ще говорят на английски и испански, няма да има превод!- Цена на човек( сметнат и специалния транспорт е 300 USD , като е извадена цената за класическото посещение на Перито Морено, което ще направи другата част от групата). Резервацията трябва да се направи възможно най-скоро, местата са много ограничени! Заявява се при записване!

*Здравни ограничения- тази екскурзия е подходяща САМО за хора между 8 и 65 год. Не е подходящо за хора със сърдечни проблеми, за такива, които имат проблеми с колена, стави, емфизема, астма, след скорошни операции. Ако не сте в добро физическо и психическо здраве, бременни жени, хора с наднормено тегло, хора страдащи от силно виене на свят. 

Екскурзията е целодневна и продължава около 9.30ч Взимат ви от хотела ви в Ел Калафате и се насочвате към Национален Парк Los Glaciares. На около 70 км от Ел Калафате се намира пристанището Bajo de las Sombras, където се качвате на кораб и се пресича Лаго Рико и се слиза на срещуположния бряг на езерото, след около 20 мин на кораба, с невероятна гледка към самия глетчер. Там ви посрещат експерти- планински гидове, които ви водят първоначално до заслона на компанията, с прекрасна гледка към глетчера. И след това започва трекинга. Доближаваме се до ледника по брега на езерото, като се стига до ледника ви преразпределят на групи от максимум по 20 човека и сте с котки и каски на главата. Те ви се дават от компанията, не е нужно да носите ваши. Изслушвате специалните инструкции за безопасност и ще можете да се разходите, за да се насладите на тази ледена красота. На всеки 10 човека максимум има по 1 гид. Нивото на трудност на разходката е средно, повърхността на леда не е гладка и еднаква, но е достатъчно твърда и безопасна. На самия ледник сте около час- час и половина, около езерото, морената и около глетчера са още около 2 часа. Връщайки се в заслона получавате топла напитка и сувенир. Цялата екскурзия е около 9:30-10ч, с трансфера. 

Какво да си подготвя, нося за този тур?- удобни и топли дрехи, яке, спортни, туристически зимни обувки или ботуши за трекинг, слънчеви очила, слънцезащита, ръкавици и вълнена шапка. Задължително трябва да си носите и храна и вода, тъй като няма включени и няма от къде да си купите храна. 

 

 • Лични разходи ~ около 800 лв.;
 • Бакшиши;
 • застраховка Отмяна на пътуване (Застраховката е валидна при спазване на сроковете за плащане, изискване от Застрахователите.)
 • Допълнителен транспорт или мероприятие извън програмата;
 • Допълнително се заплаща ~997 лв. за единична стая
 • Запишете се за 2022г с капаро от 100 лв. до края на септември месец! За да си гарантирате и включена застраховка Отмяна на пътуване!
 • Плащане на депозит от 30% от сумата по банков път и още 2 вноски.
 • Местата се гарантират единствено и само чрез заплащането на депозит! Възможно е плащане на вноски – обадете ни се и заедно ще измислим най- доброто решение! Доплащане на цялата сума 30 дни преди заминаването.
 • Копие на международния Ви паспорт
  Важно!

  Международният Ви паспорт трябва да е с валидност най-малко 6 месеца от датата на заминаване.
 • За контакти: Воаяж Би Травел ООД, лиценз No. РК-01-7617 Борислава Цекова, Мениджър Пътувания 
 • Тел.: 0899 913 627 
 • e-mail: voyagebt@gmail.com
 • Банкови данни: Воаяж Би Травел ЕООД Уникредит Сметка в лева IBAN – BG92UNCR70001522746415
 • Моля, на платежното нареждане отбележете: 1.Основание: Екскурзия до Бразилия, Аржентина и Патагония 2.Получател: Воаяж Би Травъл ЕООД 3.Наредител: Вашето име

Виза: Не се изискват визи за българи. 

Здраве:

За Бразилия пътниците трябва да имат:

– сертификат за ваксинация срещу COVID-19, показващ, че са били напълно ваксинирани най-малко 14 дни преди заминаването от първата точка на качване; или – отрицателен COVID-19 антиген или RT-PCR тест, направен най-много 1 ден преди отпътуване от първата точка на качване.

Сертификатът или резултатът от теста трябва да бъдат на английски, португалски или испански.

Това не важи за пътници под 12 години. Това не се отнася за пътници с: – положителен COVID-19 RT-PCR тест, направен най-малко 15 дни преди отпътуване от първата точка на качване; и – положителен COVID-19 RT-PCR тест, направен най-много 1 ден преди отпътуване от първата точка на качване; и – медицинско удостоверение, издадено от практикуващ лекар, в което се посочва, че нямат симптоми на COVID-19 и могат да пътуват. Резултатът от теста трябва да бъде на английски, португалски или испански.

За Уругвай пътниците трябва да имат:

– отрицателен COVID-19 антиген или RT-PCR тест, направен най-много 72 часа преди отпътуване от първата точка на качване; или – сертификат за ваксинация срещу COVID-19, показващ, че са били напълно ваксинирани.

За Аржентина няма Covid 19 изисквания.

Транспорт: Лодка, Самолет, Минибус, Кола

Програмата, която ви предлагаме е уникална за българския пазар. Ще имате възможност да се потопите в истинския ритъм на Южна Америка в Рио де Жанейро и в страстната чувственост на Буенос Айрес. Ще се насладим на природните красоти на националните паркове Игуасу- от Бразилската, както и от Аржентинската страна.  Изключително внушително и под защитата на ЮНЕСКО. 

Втората част от програмата ще е в Патагония, място което все още рядко влиза в познатите маршрути, а наистина има какво да се види. Ще разгледаме ледника Перито Морено и накрая ще стигнем до най-южният град на планетата Ушуая, ще посетим и Чилийска Патагония в областта Торес дел Пайне. В средата на екскурзията ще отидем и до Уругвай, за да разгледаме столицата Монтевидео и един от най- хубавите и луксозни курорти в света- Пунта дел есте. Програмата е изключително добре структурирана, като има време за всичко- за разглеждане на забележителности и за релакс. 

Хотелите, с които работим са подбрани за да предоставят както нужния лукс, така и много важната централна локация. Включени са множество вътрешни полети, за да е максимално удобно и да не се губи излишно време в пътуване. 

Защо сме по-добри и защо да изберете нас, когато планирате мечтаната си почивка до Южна Америка?

Програмата, която ви предлагаме е изключителна, защото в нея е събрано най-доброто от Бразилия,Аржентина, Уругвай и Чили. Включени са всички места- символи, които заслужават да бъдат част от един маршрут. 

Има няколко вътрешни полети, за да е максимално удобно за клиентите ни. 

Специални сме, защото работим с фиксирани цени- не ви искаме впоследствие допълнителни пари за самолетния билет- ще ви дадем алтернатива, ако конкретен полет се е покачил, но най-важното е, че цената остава СЪЩАТА.

Ако изберете нас, няма да имате скрити плащания, ще сте запознати с всичко още от самото начало!

Полет  до Рио де Жанейро през европейско летище.

Трансфер и настаняване в хотел. 

Нощувка в Рио де Жанейро- Ibis Rio de Janeiro Centro или подобен

Днес след закуска имаме среща с красивия Рио де Жанейро. Сити тур на града. Rio de Janeiro- също така широко известен и като Великолепния град, е вторият най-голям град в Бразилия. Ще се насладим на най-красивите части на града. Плажовете Копакабана и Ипанема, както и хълмът Sugar loaf. 

Възможност за посещение на самба шоу с вечеря, срещу допълнително заплащане. 

Възможност за посещение на самба представление- срещу допълнително заплащане.

Нощувка в Рио де Жанейро- Ibis Rio de Janeiro Centro или подобен

След закуска ще посетим едно от Новите 7 чудеса на света. Хълмът Корковадо с известната статуя на Христос Спасителя. Ще се отбием и в гората Тижука. 

Нощувка в Рио де Жанейро- Ibis Rio de Janeiro Centro или подобен.

 

Закуска и трансфер до летището за полет до Игуасу. Трансфер и настаняване.

Нощувка в Foz do Iguacu, Хотел 3*- Bogari Hotel или подобен.

Посещение на водопадите Игуасу, едно наистина прекрасно място, под егидата на Юнеско. Паркът обхваща 275 водопада, в сърцето на дъждовната гора. Влизат всички такси.

Възможност за посещение на танцово представление с включена вечеря- заплаща се допълнително.

Възможност за полет над водопадите с хеликоптер- заплаща се допълнително.

Хотел 3*- Tangoinn Club Iguazu или подобен.

Закуска и трансфер до летището за полет до Буенос айрес. Трансфер и нощувка. 

хотел 3*- Unique palacio San Telmo или подобен.

След закуска ще започне сити тур на Буенос Айрес. Градът е основан през 1536г. Край река Ла Плата. Това е един от най-важните градове в Южна Америка- и в икономическо, и в културно отношение- със световноизвестни музеи и галерии, оркестри, музикален живот и кулинарни специалитети. Ще видим най-впечатлителните места в града- Обелиска, Plazza de Mayo, кварталите La Boca и San Telmo, гробището Реколета.

Буенос Айрес, разбира се, се олицетворява от тангото, което първоначално се е появило в бедните квартали- наричани бариос, но днес звучи отвсякъде. Нощният живот тук е наистина уникален и неповторим- милонгас се наричат специалните заведения, където тангото звучи до зори. Вечерта възможност за посещение на танго шоу с вечеря- срещу допълнително заплащане.

хотел 3*- Unique palacio San Telmo или подобен.След закуска  тръгваме към друга Южноамериканска страна- Уругвай. Ще се придвижим с ферибот до сърцето на Уругвайската столица- Монтевидео. По пътя ще спрем да разгледаме и известното градче Колония дел Сакраменто- под защитата на Юнеско. 

хотел 3*- Oxford hotel или подобен.

След закуска- сити тур на Монтевидео. Ще се запознаете с площада на Независимостта и Парламента. И кварталите Караско, Пунта Горда и Поситос. После трансфер до Пунта дел Есте- един от най- красивите курорти в цяла Южна Америка. Познат е като Монакото на Юга, Перлата на Атлантика и Сен Тропе на Атлантика. 

хотел 3*- Blu Inn Punta del Este hotel или подобен.

Свободен ден за почивка в Пунта дел Есте.

хотел 3*- Blu Inn Punta del Este hotel или подобен.

След закуска се отправяме към Монтевидео и Буенос Айрес.

хотел 3*- Unique palacio San Telmo или подобен.

Закуска и трансфер до летището за полет до България, за хората избрали късия вариант. 

Закуска и трансфер до летището за полет до El Calafate за избралите опцията с Патагония. Градът се намира в южната част на езерото Аржентина. Трансфер и настаняване в хотел. 

Хотел 3*- South B&B El Calafate или подобен.

След закуска ще започне целодневната ни екскурзия до ледника Перито Морено, в националния парк Los Glaciares, едно от най-известните места в Патагония. Ще се качим на корабче, за да можем да разгледаме красивата ледена повърхност от страната на морето. 

Ще имате възможност и за мини трекинг върху ледника- нужно е предварително записване още от София, цената е 220 $.

Хотел 3*- South B&B El Calafate или подобен.

 

Закуска и поемаме по митичния Път 40, минаващ покрай величественото езеро Аржентина. Преди да стигнем Ел Чалтен, ще се спрем на специално направен мирадор, от където ще имате възможност да видите емблематичния Фитз Рой и влизаме в парка- Ел Чалтен. 

Хотел 3*- South B&B El Calafate или подобен.

Закуска и трансфер до летището за полет до Ушуая- най- южния град на планетата. През летния сезон той е предпочитано място за посещение на туристи със скъпи яхти.  

Хотел 3*- Hosteria America или подобен.

Днешния ден ще посветим на прекрасния национален парк Tierra del Fuego- или Огнена земя. Посещение на Lapataia bay- уникално място, със собствен микроклимат.

Хотел 3*- Hosteria America или подобен.

Последният ни ден в Ушуая ще посветим на канала Бийгъл, следвайки пътя на Чарлз Дарвин. Минава се близо до острови Bird island, Sea lions island. 

Нощувка в Буенос Айрес или Патгония.

Запознай се с Бразилия

Запознай се с Аржентина

Галерия

Имате въпроси?