Опознай Европа

Екскурзии в Европа

Екскурзии Европа ще ви покажат един вълшебен свят. Можете да избирате между красивата и дива природа на Исландия. Да опознаете света и историята на викингите. Да вървите по стъпките на оригиналния сериал Игра на тронове. И есетествено да се насладите на кулинарни специалитети от Исландия. 

Екскурзии в Европа предлага и един рядък вид приключение- поклоническото пътуване По пътя Камино. 

Предлагаме екскурзии по всеки вкус, много приключенски- като обиколката на прекрасните Азорски острови или посещение на домът на дядо Коледа. 

Пътуваме с малки, бутикови групи, проверени добри хотели и опитни водачи. А програмите ни са наистина уникални и направени според изискванията на клиентите. 

Пътувайки в Европа, се запознавате със стария континент, който е наистина богат на история и култура. И все пак ние не предлагаме масовите дестинации, а подбрани и интересни места, където да откриете чара и красотата на Европа. 

Защо екскурзии в Европа? Това е най-лесния и удобен начин да започнете да пътувате. Европейските страни, които предлагаме са на близко разстояние до България и полетите често са директни и удобни. В Европа туристическите маршрути са добре направени и уредени от дълго време. Пътувайки в група с водач няма да имате и езикови бариери, защото ще ви бъде разказвано и превеждано. 

Може да пътувате в група, а може да ни се обадите, за да направим за вас и специалното индивидуално пътуване, което си мечтаете. Така всичко ще е във вашето темпо и няма да се съобразявате с никой. 

До заминаването на следващата група остават

Дни
Часове
Минути
Секунди

Предстоящи пътешествия

Северно сияние на Скогафос
Групови екскурзии

Най-красивото от зимна Исландия – къс вариант с възможност за наблюдение на Северното сияние

Най-красивото от Зимна Исландия – къс вариант! Възможност за Наблюдение на Северното Сияние! 2499 лв и Включена застраховка Отмяна на пътуване!01.03-05.03.2023г.ПОСЛЕДНИ МЕСТА! 0 Дни 0

Виж още »
Мадейра
Групови екскурзии

Винен тур на остров Мадейра – скритото съкровище на Атлантическия океан!

2299 лв Включена застраховка Отмяна на пътуване! 06.11 – 13.11. 2022г. – една седмица вино, наблюдение на китове, целогодишно слънцеНяма места! Очаквайте скоро нови дати!

Виж още »
Северно сияние в Исландия
Групови екскурзии

Магията на зимна Исландия – Вижте света на “Game of Thrones”! С възможност за наблюдение на Северното сияние

2999 лв и Включена застраховка Отмяна на пътуване! НОВИ ДАТИ ЗА 2023г.!!! 04.06 -10.06.2023 г. – Лятна програма 04.09 – 10.09.2023 г. – Лятна програма

Виж още »
Групови екскурзии

ЛАПЛАНДИЯ – екскурзия до домът на дядо Коледа! С включено посещение на столицата на Финландия – Хелзинки!

3559 леваВключена Отмяна на пътуване!02.12 – 07.12.2022 – Търсим жена за комбинация!Последни места! Потвърдена програма! Лапландия – елате с нас В Търсене на дядо Коледа!

Виж още »