Опознай Европа

Екскурзии в Европа

Екскурзии Европа ще ви покажат един вълшебен свят. Можете да избирате между красивата и дива природа на Исландия. Да опознаете света и историята на викингите. Да вървите по стъпките на оригиналния сериал Игра на тронове. И есетествено да се насладите на кулинарни специалитети от Исландия. 

Екскурзии в Европа предлага и един рядък вид приключение- поклоническото пътуване По пътя Камино. 

Предлагаме екскурзии по всеки вкус, много приключенски- като обиколката на прекрасните Азорски острови или посещение на домът на дядо Коледа. 

Пътуваме с малки, бутикови групи, проверени добри хотели и опитни водачи. А програмите ни са наистина уникални и направени според изискванията на клиентите. 

Пътувайки в Европа, се запознавате със стария континент, който е наистина богат на история и култура. И все пак ние не предлагаме масовите дестинации, а подбрани и интересни места, където да откриете чара и красотата на Европа. 

Защо екскурзии в Европа? Това е най-лесния и удобен начин да започнете да пътувате. Европейските страни, които предлагаме са на близко разстояние до България и полетите често са директни и удобни. В Европа туристическите маршрути са добре направени и уредени от дълго време. Пътувайки в група с водач няма да имате и езикови бариери, защото ще ви бъде разказвано и превеждано. 

Може да пътувате в група, а може да ни се обадите, за да направим за вас и специалното индивидуално пътуване, което си мечтаете. Така всичко ще е във вашето темпо и няма да се съобразявате с никой. 

До заминаването на следващата група остават

Дни
Часове
Минути
Секунди

Предстоящи пътешествия

Групови екскурзии

ЛАПЛАНДИЯ – екскурзия до домът на дядо Коледа! С включено посещение на столицата на Финландия – Хелзинки!

3099 лева 04.12.2021г. – 09.12.2021г. – НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА02.12.2022г. – 07.12.2022г. ; 10.12-15.12.2022г Лапландия – елате с нас В Търсене на дядо Коледа! С включено

Виж още »
Групови екскурзии

По пътя Камино! ​

1392 лв или 1920лв. 18-27.05.2022г. – ИМА 4 СВОБОДНИ МЕСТА, 25.09 – 04.10.2022г. (10 дни/9 нощувки) По пътя Камино! 0 Дни 0 Града 0 Забележителности

Виж още »