Опознай Европа

Екскурзии в Европа

Екскурзиите в Европа ще ви покажат един вълшебен свят. Можете да избирате между красивата и дива природа на Исландия. Да опознаете света и историята на викингите. Да вървите по стъпките на оригиналния сериал „Игра на тронове“. И естествено, да се насладите на кулинарни специалитети от Исландия. 

Екскурзиите в Европа предлагат и един рядък вид приключение – поклоническото пътуване „По пътя Камино“. 

Предлагаме екскурзии за всеки вкус, много приключенски – като обиколката на прекрасните Азорски острови или посещение на дома на дядо Коледа. 

Пътуваме с малки, бутикови групи, отсядаме в проверени добри хотели и работим с опитни водачи. А програмите ни са наистина уникални и направени според изискванията на клиентите. 

Пътувайки в Европа, се запознавате със стария континент, който е наистина богат на история и култура. И все пак, ние не предлагаме масовите дестинации, а подбрани и интересни места, където да откриете чара и красотата на Европа. 

Защо екскурзии в Европа? Това е най-лесният и удобен начин да започнете да пътувате. Европейските страни, които предлагаме са на близко разстояние до България и полетите често са директни и удобни. В Европа туристическите маршрути са добре направени и уредени от дълго време. Пътувайки в група с водач, няма да имате и езикови бариери, защото ще ви бъде разказвано и превеждано. 

Може да пътувате в група, а може и да ни се обадите, за да направим за вас специално индивидуално пътуване, за което си мечтаете. Така всичко ще е във вашето темпо и няма да се съобразявате с никой. 

До заминаването на следващата група остават

Дни
Часове
Минути
Секунди

Предстоящи пътешествия

Групови екскурзии

Уиски тур в Шотландия

3999 лв6-11 септември 2024г.!6 дни/5 нощувки Уиски тур в Шотландия потвърдена група! 0 Дни 0 Града 0 Забележителности изживей 6 незабравими дни Програма Уиски тур

Виж още »
Северно сияние на Скогафос
Групови екскурзии

Най-красивото от зимна Исландия (6 дни/4 нощувки) с възможност за наблюдение на Северното сияние

Най-красивото от Зимна Исландия! Възможност за Наблюдение на Северното Сияние! 3299 лв! 17.10-22.10.2024г. (6 дни/4 нощувки) 0 Дни 0 Града 0 Забележителности изживей 5 незабравими

Виж още »
Групови екскурзии

ЛАПЛАНДИЯ – екскурзия до домът на дядо Коледа! С включено посещение на столицата на Финландия – Хелзинки!

Лапландия – елате с нас на гости на дядо Коледа! С включено посещение на Хелзинки! 2-7 декември 2024г.цена: 3999 лв.3699 лв за дете 0 Дни

Виж още »
О-в Фаял
Групови екскурзии

Непознатите Азорски острови!

ЦЕНА: 5099 лв. 10 дни/9 нощувки непознатите Азорски острови!3.06-12.06.2024г.изумителна природа, вино и плаване сред китове – няма места! Очаквайте нова дата! 0 Дни 0 Града

Виж още »