Опознай Африка

Екскурзии в Африка

Екскурзии в Африка е един наистина неповторим начин да се опознае тази красива и запазила дивата си прелест страна. Тук е мястото, от където са тръгнали древните, първите хора. Това ще разберете в програмите ни за Танзания. Обръщаме голямо внимание на дивия животински свят и можете да срещнете Голямата Петица- животните мечта на всички ловци, днес са фотографски трофеи- Лъв, Слон, Носорог, Бивол, Леопард.

Екскурзии Африка- можете да намерите най-оптималния вариант на комбинация между природни дадености и красоти и културни забележителности. Ние сме и едни от малкото, които предлагат спане на палатки- предимството е, че се спи на уникално красиви места и същевременно цената, която се заплаща е много по- ниска. Къмпингите в Танзания са добре оборудвани и имаме личен готвач за групата в парковете, наистина преживяването е уникално и незабравимо. Повече информация, за това какво е сафари можете да прочетете в статията от блога ни- Сафари- приключението на живота ви, част 1. 

Очаквайте много скоро и програмите ни за Етиопия, Мадагаскар, Зимбабве и Замбия. Попитайте ни и за най-добра цена с отстъпка за чартърните програми за Мароко, Тунис, Кения и Египет. 

И все пак какво е по- специфичното, което може да ни предложи този континент? Защо хората избират да пътуват и опознават Африка? Най- често причините са красивата природа и хората. Има наистина много различни племена, които можете да срещнете и видите отблизо. Като масаите например в Танзания и Кения. В нашите екскурзии в Африка, ние отиваме в селата им, виждаме как живеят. От какво се препитават, какво ядат, какво е положението на мъжете и жените, колко жени може да си вземе един мъж. Виждаме и как пеят децата, как учат буквите и да четат. И помагаме, до колкото е възможно. 

До заминаването на следващата група остават

Дни
Часа
Минути
Секунди
Групата е на заминава пътешественици е стегнала багажа и заминава на път... Остава ни да чакаме тяхното завръшане и десетките истории и стотии впечатления и вероятно хиляди снимки.

Предстоящи пътешествия