Опознай Азия

Екскурзии Азия

Екскурзии Азия- защо да изберете посещение на този голям континент? Азия е наитина много богата на култура и традиции. Пътувайте с нас, за да откриете тайните на Кхмерското царство в днешна Камбоджа. Или посетете Япония по време на цъфтежа на вишните с програмите ни през пролетта. Опитайте местните кулинарни шедьоври- като например пържен скакалец или хлебарка, а в Япония изпийте вкусна чаша мате. 

В програмите ни има задължително и вечер, тип атракционна. Каквато е вечерята в типично японско заведение, облечени с кимоно. Във Виетнам пък например може да се включите в тематичнна вечер по време на круиза в Ха Лонг. Наистина е уникално красиво.

Азия  е наистина огромна и е най- обширния и гъсто населен континент. Традициите, културата и религията са едни от основните неща, на които обръщаме внимание в екскурзии Азия. В Тайван ви предлагаме да се срещнете с местните аборигени и да се потопите в тяхната история и култура. 

Работим с малки бутикови групи, до 10 човека, често водачите ни са живяли известно време в дестинацията и са запознати наистина много добре с местните традиции и култура. 

Много голямо внимание отделяме на това да се чувствате комфортно и добре. Програмите ни са организирани с баланса между обикаляне по туристически забележителности и така нужната почивка. 

Изберете дали искате да пътувате в малки, приятелски групи или индивидуално. Защото индивидуалното пътуване е винаги във вашия ритъм и темп, не се съобразявате с групата. 

До заминаването на следващата група остават

Дни
Часове
Минути
Секунди

Предстоящи пътешествия

Азия

Екскурзия до Тайван и Филипини

5950 лв. 13 дни/11 нощувки 09-21.02.2025 Екскурзия до Тайван и Филипини изживей 12 незабравими дни племето Пайван Формоса метро станция Хонда бей, Пуерто Принцеса Обществен

Виж още »
Tōdai-ji temple, Nara
Азия

Есенно пътешествие из Япония

Без съмнение, най-предпочитаният период в световен мащаб за пътуване в Япония е пролетта и една от водещите причини за това са прекрасните градини с разцъфнали розови черешови дръвчета.

Виж още »

Изпрати запитване