Опознай Южна, Централна и Северна Америка

Екскурзии Южна Америка, Централна и Северна Америка  

Екскурзиите в Южна Америка са организирани пакетни пътувания, които сме планирали и организирали с внимание към всеки един детайл.

Америките са един наистина необятен и вълшебен свят, който си заслужава да бъде посетен. Много дълго време и в течение на векове достигането на Новия Свят е била мечта за много хора. С развитието на корабоплаването и мечтата става реалност. Действително с мечтите на Христофор Колумб за нови хоризонти започва и една нова ера в животите на народите. 

Екскурзиите в Америка са предложения за перфектно организирани пътувания в държавите на Южна Америка като Перу, Аржентина, Бразилия и Уругвай, например. Както винаги, нашите екскурзии в Южна Америка са в малки групи, комфортни хотели, в центъра на града. Опитен водач и, разбира се, чудесни местни екскурзоводи. 

Открийте по-долу красотата и загадката на Мачу Пикчу. Едни от най-красивите градове в Южна Америка – Рио де Жанейро, Буенос Айрес и Лима. Дивата красота на Патагония и Игуасу.

Предлагаме и грижливо обмислени и планирани екскурзии в Централна и Северна Америка.  Всички те са планирани с оптимално съотношение на исторически и природни места за посещение. 

Продуктът ни е наистина уникален и неповторим, защото пътуваме в малки групи. Отделяме голямо внимание на кулинарията и специалитетите по области. Обръщаме внимание и на най-интересните и посещавани фестивали като Инти Райми – фестивала на Слънцето в Перу, втори след фестивала в Рио. 

Ако пък не искате да се съобразявате с ритъма на групата, ви предлагаме да изберете специално организираното за вас Индивидуално пътуване. То ще бъде според вашите желания и вкусове, вашия темп на пътуване. Ако желаете, ще спирате по-често и по повече или пък ще пропуснете нещо, към което просто нямате интерес. Предимство е и, че пътувате точно, когато за вас е удобно. Не се съобразявате с датата за групата. 

Предстоящи пътешествия

Групови екскурзии

Екскурзия Мистиката на Перу!

6499 лв. 01.06-13.06.2024г; – НЯМА МЕСТА! 14 дни/12 нощувки- Резервирай уникална екскурзия за българския пазар- Мистиката на Перу! Мистиката на Перу Дни 0 Града 0

Виж още »