Опознай Южна, Централна и Северна Америка

Екскурзии Южна Америка, Централна и Северна Америка  

Екскурзии в Южна Америка са  организирани пакетни пътувания, които сме планирали и организирали с внимание наистина към всеки един детайл.

Америките са един наистина необятен и вълшебен свят, който си заслужава да бъде посетен. Много дълго време и в течение на векове, достигането на Новия Свят е била мечта за много хора. С развитието на корабоплаването и мечтата става реалност. Действително с мечтите на Христофор Колумб за нови хоризонти започва и една нова ера в животите на народите. 

Екскурзии в Америка са предложения за перфектно организирания пътувания в държавите на Южна Америка. Като Перу, Аржентина, Бразилия и Уругвай например. Както винаги нашите екскурзии в Южна Америка са в малки групи, комфортни хотели, в центъра на града. Опитен водач и разбира се чудесни местни екскурзоводи. 

Открийте по- долу красотата и загадката на Мачу Пикчу. Едни от най-красивите градове в Южна Америка- Рио де Жанеиро, Буенос Айрес и Лима. Дивата красота на Патагония и Игуасу.

Предлагаме и грижливо обмислени и планирани екскурзии в Централна и Северна Америка.  Всички те са планирани с оптимално съотношение на исторически и природни места за посещение. 

Продуктът ни е наистина уникален и неповторим защото пътуваме в малки групи. Отделяме голямо внимание на кулинарията и специалитетите по области. Обръщаме внимание и на най- интересните и посещавани фестивали, като Инти Райми- фестивалът на Слънцето в Перу, втори след фестивалът в Рио. 

Ако пък не искате да се съобразявате с ритъма на групата ви предлагаме да изберете специално организираното за вас Индивидуално пътуване. То ще бъде според вашите желания и вкусове, вашия темп на пътуване. Ако искате ще спирате по- често и по повече или пък ще пропуснете нещо, към което просто нямате интерес. Предимство е и че пътувате точно когато за вас е удобно. Не се съобразявате с датата за групата. 

Предстоящи пътешествия

Пиедра дел Пеньол
Групови екскурзии

Колумбия- земя на усмивката

ЦЕНА: 6250 лв Екскурзия Колумбия- земя на усмивката 21.04-03.05.2023г. – няма места!очаквайте нова дата за 2023г.! 0 Дни 0 Града 0 Забележителности изживей 12 незабравими

Виж още »
Групови екскурзии

Екскурзия Мистиката на Перу!

ПОТВЪРДЕНА ЕКСКУРЗИЯ 5999 лв. 15.03-27.03.2023г; 14 дни/12 нощувки- Резервирай уникална екскурзия за българския пазар- Мистиката на Перу! Запази мястото си сега за 2023г със 100лв

Виж още »