Открий света с
Воаяж Би Травъл

Индивидуалните пътувания са пътувания без водач от агенцията. Тези пътувания са препоръчителни за тези от вас, които желаят да пътуват самостоятелно по някоя от нашите програми, по ваш собствен маршрут или да създадем заедно такъв. Маршрут можем да направим за колкото време искате и за където поискате, изготвен в пълна хармония с вашите желания. Важните сте единствено вие! Ние сме хора, които са обиколили голяма част от света, с огромен опит в организирането и бюджетирането на пътувания до далечни дестинации и с радост ще ви помогнем да откриете света по свой собствен начин. Освен, че ще ви спестим време и ще ви дадем актуална информация от първа ръка, ви спестяваме и риска от грешки и измами. Често индивидуалните пътуване излиза и на по- ниска цена сравнено с организираните. Винаги могат да се включат и местни водачи, за да не изпуснете някоя друга интересна история и някое малко скрито местенце с местни деликатеси. 

Запазете час за консултация относно вашите желания за пътуване

Ние ще организираме вашето пътешествие, до желаната от Вас екзотична дестинация.

Силни сме в Япония, Тайван, Южна Корея, Виетнам, Камбоджа, Тайланд, Филипини, Перу, Боливия, Бразилия, Аржентина, Чили, Мексико, Танзания, Занзибар, но можем да ви заведем и до дестинации като Великденски острови, Антарктика, Коморски острови и много други. Попитайте ни и ще ви съдействаме с всичко, което можем и знаем!

Запиши се за актуална информация за пътешественици

Пътуване без граници

Защо да избера индивидуално пътуване

01.

Пътувате по-евтино

Не плащате за водач от България, възможност за избор на сезон и дати с най - ниска цена на самолетни билети, възможност за избор на хотели/къщи за гости.

02.

Не чакате друг

Вие сте тези, които избирате кога, къде, как и за колко време искате да пътувате!

03.

Организирани от хора с голям опит

Ние ще ви спестим много време, ще ви предпазим от възможни грешки, ще ви дадем актуална информация и ще ви помогнем да направите най - доброто пътуване спрямо вашите интереси!

Интересни хора. Невероятни дестинации

Какво мислят нашите клиенти