Мечтаното индивидуално пътуване до Виетнам

Facebook
X
Telegram
LinkedIn
Pinterest

Предприемането на индивидуално пътуване до Виетнам може да бъде невероятно обогатяващо изживяване. Ние можем да Ви помогнем да го превърнете в реалност.

Самостоятелното пътуване ще Ви позволи да изработите своя маршрут според вашите интереси и предпочитания. Можете да изследвате дестинациите, които ви вълнуват най-много.

Виетнам е богат на история, култура и традиции. Индивидуалното пътуване ще Ви даде възможност да се потопите напълно в местната култура, да общувате с местните и да придобиете представа за техния начин на живот. Независимо дали опитвате улична храна на оживените пазари в Ханой или се разхождате из тучните пейзажи на Сапа, ще създадете спомени за цял живот.

Виетнам е известен със своята достъпност и самостоятелното Ви пътуване, което обещава не само спиращи дъха пейзажи и живи култури, но и дълбоко лично израстване и незабравими преживявания, може да бъде бюджетно. 

Ние можем да организираме вашето мечтано дългоочаквано пътуване до Сапа, водопадите Бан Джок, пещерата Hang Sơn Đoòng, селото за цветни ароматни пръчици Quang Phu Cau, остров Фу Куок, райската пещера Phong Nha и още много други красиви кътчета из Виетнам. 

Сапа 
Са-па

Красивата Сапа се намира в северните планини на Виетнам и се състои от един основен град в долината Муонг Хоа. Около Сапа има много на брой села, които са дом на някои от етническите малцинства във Виетнам. Това означава, че тази част от страната има отличителна и уникална култура, което прави посещението тук задължително и препоръчително, ако сте в региона. В покрайнините на града се намират нефритово оцветени оризови полета, които са изрязани в скалистите планински страни, а въздухът е по-хладен, тъй като планините са покрити с мъгла. Ако обичате да пътувате, то това е мястото, където трябва да отидете. Скалистите пейзажи и планинският въздух го правят идеалното място за разходка и почивка.

Сапа е дом на няколко етнически малцинства, включително народите Хмонг, Дао и Тай. Посетителите имат възможност да изпитат уникалната им култура, традиции и занаяти, като посетят местните села и пазари. Потопете се в богатото им културно наследство и вижте техните традиционни села, за да научите за техните обичаи, традиции и занаяти и да изпитате автентичния селски живот. Насладете се на жизнената атмосфера на седмичните пазари в Сапа, където етническите малцинства се събират, за да купуват, продават и търгуват стоки. Запечатайте в няколко снимки зашеметяващата красота на пейзажите на Сапа, селата на етническите малцинства и културното им наследство.

Сапа е популярна дестинация за любителите на пешеходен туризъм, с многобройни пътеки, които се извиват през околните планини и села. 

Водопадите Бан Джок
Водопада Бан Джог

Водопадите Ban Gioc са природно чудо пленяващо посетителите със спираща дъха красота и спокойна атмосфера. Bản Giốc е събирателно име за два водопада на река Quây Sơn на границата между Виетнам и Китай. В продължение на хиляди години водопадът е ерозирал билото си и бавно се е придвижил нагоре по течението. В момента изглежда, че са два водопада, но когато реката е пълноводна, може отново да образува един водопад. 

В момента това е 4-ият по големина водопад по протежение на граница, след водопадите Игуасу, Виктория и Ниагара. Ban Gioc изумява със своята красота, където каскадите се смесват хармонично със спиращата дъха природа. 

Ban Gioc е един от най-големите и впечатляващи водопади в Югоизточна Азия. Неговите каскадни води, заобиколени от буйна зеленина и извисяващи се варовикови карсти, създават незабравима хипнотизираща гледка. Разположен близо до границата с Китай, Ban Gioc предлага уникално смесено културно изживяване. Въпреки популярността си, Ban Gioc запазва усещането за спокойствие и спокойствие, което го прави идеална дестинация за тези, които търсят спокойно уединение сред природата. Успокояващият звук на бърза вода и свежият планински въздух създават успокояваща атмосфера, която подмладява душата.

Пещерата Hang Son Doong
Пещера Хан Сон Донг

Hang Son Doong – най-голямата пещера в света, разположена във виетнамския национален парк Phong Nha-Ke Bang, обещава несравнимо приключение, което надхвърля въображението. Ето защо трябва да добавите това необикновено чудо към маршрута си за вашето индивидуално пътуване във Виетнам!

Hang Son Doong не е просто пещера; това е колосален подземен свят, който не прилича на никой друг. Неговите огромни зали, извисяващи се сталагмити и подземни реки създават сюрреалистичен пейзаж, който не може да бъде разбран. Да тръгнете на пътешествие в Hang Son Doong е приключение за цял живот. Преходът през подземни реки и стръмни склонове предлагат вдигаща адреналина тръпка и предизвикателства за смелите изследователи.

Достъпът до Hang Son Doong е ограничен, като само на няколко туроператора е разрешено да водят експедиции в пещерата. Ние може да организираме това вълнуващо пътуване за Вас! Ще Ви предложим възможност да изследвате едно от най-необикновените природни чудеса на света. 

Село за благовония Quang Phu Cau

Quang Phu Cau предлага уникално културно изживяване, където можете да станете свидетели на традиционния занаят за правене на ароматни пръчици, да се потопите в богатата история на селото и да изследвате живописните околности. Това е шанс да се потопите във виетнамското наследство, да научите за сложния процес на правене на тамян и да видите местни занаятчии. Освен това спокойната атмосфера и живописната красота го правят идеално бягство от шума и суетата на градския живот. 

Остров Фу Куок

Фу Куок е зашеметяващ остров, известен със своите девствени плажове, тучни пейзажи и жизнена култура. Посетителите се стичат там заради кристално чистите му води, идеални за гмуркане с шнорхел, както и заради спокойната му атмосфера. Във Фу Куок няма недостиг на неща за правене! Можете да се отпуснете на красиви плажове като Сао Бийч или Лонг Бийч, да се гмуркате и изследвате морския живот, да се насладите на водни спортове като каяк. Също можете да хапнете вкусни морски дарове и да изживеете културата на острова чрез посещения на храмове и нощни пазари.

Не на последно място Ви препоръчваме да посетите пещерата Фон На:

Красотата на Phong Nha е природата в нейния най-завладяващ вид. Със своите древни варовикови карстови масиви, тучни зелени джунгли и криволичещи реки, този обект от списъка на ЮНЕСКО за световно наследство е най-доброто място  за посещение както за авантюристи, така и за любители на природата. 

Тук можете да видите нашите програми до Виетнам → линк
А това е нашата програма с Камбоджа → линк

Можете да се свържете с нас на : +359 899 913627, за да Ви изготвим оферта за индивидуално пътуване по вашите предпочитания.

Още за четене

Колумбийското кафе

В сърцето на колумбийските Анди се намира земя, където кафето не е просто напитка – то е начин на живот. Колумбийското кафе,

Таджикистан – Интересни факти

Таджикистан е очарователна страна с богата история и уникални културни аспекти. Tя е планинска страна в Централна Азия и може да се