Япония с изкачване на фуджи-сан

Открий Япония! Посетете планината Фуджи-сан, опитайте невероятнатa японска храна, изживейте високите технологии

4200 лв.

12 дни, 10 нощувки | хотели 3-4 звезди

Обадете се сега на: 0899-91-36-27 от 8:30-20:00

Изполваме градски транспорт – метро, автобуси, влакове, влак – стрела, за да може максимално да се докоснем до местната атмосфера и хората. Не бива да забравяме и, че Япония притежава най – добре развития градски транспорт в света, което само по себе си е задължителна атракция. Освен това, винаги на първо място поставяме автентично, но и удобно преживяване!

За групите си използваме максимално удобни полети с кратки престои по летищата. Полетите могат да бъдат в икономическа или бизнес класа, от София или от други градове по света, в зависимост от това, къде вие се намирате. Съобразяваме се изцяло с вашите желания и възможности.  

Всички хотели, които използваме за нашите групи са проверени, с възможно най- централна локация и близо до станции и ресторанти. Има възможност за настаняване в различни категории хотели, спрямо важите нужди и желания. За индивидуалните пътешественици можем да предложим както луксозни 5* хотели, така и бюджетни такива или Airbnb. За нас вашият комфорт по време на придвижването, настаняването и цялостното преживяване е топ приоритет и не сме склонни на никакви компромиси в това отношение.

Япония превъзхожда с детайлите! Ще ви покажем както скритите местенца, така и големите исторически и културни забележителности на тази изключително специална страна. 

Храната  – о, колко много има да ви показваме!  Обръщаме специално внимание на локалните деликатеси и сме ви подготвили емблематично меню на специално място за всеки от районите, които посещаваме. 

За тези от вас, които вярват, че от сън спомени няма ще ви покажем ще ви покажем атрактивния нощен живот, клубовете, баровете, шоута на живо. В Япония има толкова много неща за правене и толкова малко време за това. 

Добре дошли в Tокио

Не пропускайте забележителности като планината Фуджи-сан, храмът Сенсо-джи, и много други