6499 лв.

01.06-13.06.2024г; - НЯМА МЕСТА! 14 дни/12 нощувки- Резервирай уникална екскурзия за българския пазар- Мистиката на Перу!

Мистиката на Перу

Дни
0
Града
0
Забележителности
0

Изживей 13 незабравими дни

Програма
Мистиката на Перу- запознайте се с древните вярвания и ритуали на Инките отблизо!

14 дни/12 нощувки

1.06-13.06.2024г

Цена- 6499лв.

МАРШРУТ: София- Лима- Куско- Свещената долина- Оянтайтамбо- Мачу Пикчу- Свещени олтари-Пуно- Силустани- Островите Урос и Такиле- Тиаунако- Араму Муро с възможност за аяуаска- Лима – София.

При записване се заплаща капаро в размер на 1000 лв, до 50% от сумата се заплаща до 8 месеца преди отпътуване, а последните 50% – месец преди отпътуването.

Ако желаете да пътувате индивидуално (без водач) се свържете с нас да ви направим оферта за датите, броя дни и местата, които искате да посетите! Ние ще направим за вас цялата логистика, ще ви дадем съвети и ще ви помогнем да направите пътуването си незабравимо!!! 

 • Самолетен билет София – Лима – София (през Европа), с включени летищни такси
  * Цената на самолетните билети е калкулирана на 800 евро. При желание да се избере друг вариант на полет, различен от предложения се доплаща разликата в цената на самолетния билет
 • Самолетен билет Лима – Куско, с включени летищни такси и багаж 20 кг
 • самолетен билет Пуно – Куско с включени летищни такси и багаж 20 кг.
 • 12 нощувки в 4* хотели
 • 12 закуски
 • Всички трансфери по програмата
 • Транспорт със самолет, микробус, луксозен влак, лодка
 • Участие във всички церемонии и ритуали, описани в програмата с изключение на аюуаска. Всички те ще бъдат водени от световно известни шамани от школата на Хорхе Луис Делгадо.
 • Входни такси за местата, които ще посетим, включени в програмата
 • Български водач – преводач с опит и отлично подготвени местни екскурзоводи
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на човек.
 • Лични разходи ~ около 600 лв.;
 • Бакшиши за местните екскурзоводи и шофьор – около 30$;
 • аяуаска церемония- 120$
 • Сан Педро церемония- 90$
 • Допълнително се заплащат ~850 лв. за единична стая
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“ (Застраховката е валидна при спазване на сроковете за плащане, изискване от Застрахователите)
 • При записване се заплаща капаро в размер на 1000 лв, до 50% от сумата се заплаща до 8 месеца преди отпътуване, а последните 50% – месец преди отпътуването.
 • Местата се гарантират единствено и само чрез заплащането на депозит! Възможно е плащане на вноски – обадете ни се и заедно ще измислим най- доброто решение! Доплащане на цялата сума 30 дни преди заминаването.
 • Копие на международния Ви паспорт
  Важно!

  Международният Ви паспорт трябва да е с валидност най-малко 6 месеца от датата на заминаване.
 • За контакти: Воаяж Би Травел ООД, лиценз No. РК-01-7617 Борислава Цекова, Мениджър Пътувания 
 • Тел.: 0899 913 627 
 • email: voyagebt@gmail.com
 • Банкови данни: Воаяж Би Травел ЕООД Уникредит Сметка в лева IBAN – BG92UNCR70001522746415
 • Моля, на платежното нареждане отбележете: 1.Основание: Екскурзия Мистиката на  Перу 2.Получател: Воаяж Би Травъл ЕООД 3.Наредител: Вашето име

Работим дестинация Перу от 2016г. и сме направили много групи до там. Програмата, която разглеждате е уникална за българския пазар, тъй като е посветена на древните вярвания на Инките- Децата на Слънцето. 

Всички наши екскурзии са в малки групи- около 10, 12 човека. Като това ви осигурява много по- добро и съкровенно преживяване. А и разбира се на всеки се обръща внимание. 

Това е една от малкото програми, в която имате цели 2 дни на Мачу Пикчу. За да успеете да усетите наистина красотата и неповторимостта на мястото. 

Всички церемонии и ритуали ще бъдат водени от много добри шамани от школата на известния Хорхе Луис Делгадо. В програмата са включени и места, които не се посещават при обичайните туристически програми- като Араму Муру, Саксаюман, Кенко. 

Програмата наистина ви предлага едно уникално преживяване, за да намерите Слънцето вътре в Себе си и радостта от живота отново, след всичко преживяно по време на пандемията. 

 

Мистиката на Перу е програма уникална за българския пазар. Ще ви запознаем с едни от най-добрите шамани в свещените места в Андите. Ще поздравим майката Земя- Пачамама, ще и благодарим и помолим за най-съкровените ни желания. Ще останем малко повече време в областта на Пуно и езерото Титикака, където се счита, че е едно от най- заредените енергийно места на планетата. Това е и мястото с най- силна Женска енергия, докато в Хималаите е най- развита Мъжката енергия. Ще разберем защо някога древния народ кечуа, познат за нас като инките са се наричали Деца на Слънцето. Ще правим церемонии и ритуали, за да преоткрием мир, спокойствие и любов към себе си и всички около нас. Ще се чувстваме свободни. 

Полет от София до Лима (през Европа). Късно вечерта кацане в Лима и трансфер до хотела. 

Нощувка в хотел 4*

След закуска ще ни закарат до летището, за вътрешен полет до Куско и веднага потегляме към Свещената долина и Пизак. Там ще предложим дарове от листа кока на местните планински духове Апукунас, ще помолим да ни пазят и благословят. След това местния ни водач ще ни отведе до едни от най-заредените енергийно места в Свещената долина, за да благодарим на Пача мама за всичко, с което ни е дарила в живота. Вечерта ще завършим отново с местна церемония, в хотела в Урубамба. 

Нощувка в Урубамба- хотел 4 *

След закуска ще посетим една от най- добре запазените крепости, останали от инките- Оянтайтамбо. Мястото е прекрасно и ще ни зареди с чудесна енергия. Местните ни водачи ще ни запознаят с религиозната философия на древните инки- Деца на Слънцето, ще видим и всичко това отразено в космическата архитектура на храмовете на древния град. В неизменната връзка между Майката Земя и Бащата Слънце. Това е и мястото където да открием нашето собствено Вътрешно Слънце, най- важната част от съществото ни. 

Медитация в храна на Слънцето за свързване с вътрешното ни Слънце. 

Нощувка в Урубамба, хотел 4 *.

 

След закуска отново потегляме в посока Оянтайтамбо, от където ще вземем и влакът за Мачу Пикчу, едно от най- красивите места в света! В селцето под Мачу Пикчу ще хванем автобус до самите руини, около 20 мин.

В крепостта ще влезнем със затворени очи, за да помогнем на душата ни да се отвори за прекрасното място. Ще използваме третото си око, за да видим първо Вътрешния свят на Укупача, след това сетивата ни ще се отправя към изследване на Светът над нас- Ханак Пача и накрая ще отворим нашите духовни очи, за да видим и Градът на децата на Слънцето- Каяпача.

Ще ни разкажат за най- важните храмове на елементите на мястото, като този на Слънцето и ще имаме време да усетим енергията и медитираме на място. 

Връщаме се в Агуас Калиентес, за да пренощуваме там.

За днес имаме още едно посещение в Мачу Пикчу. Този път ще имаме възможност да участваме в ритуали и церемонии в чест на Слънцето. Днес ще разберем много повече за съкровенното значение на Светлината и електромагнитните енергии, които идват от Слънцето. Ще усетим как се разгръща Вътрешното ни Слънце, как се увеличават духовните ни сили. Първо ще се приемем каквито сме и после ще започнем да трупаме така нужни запаси от енергия от Слънцето. Ще отидем до Портата на Слънцето, където местните водачи ще ви научат как да активирате и използвате Единайсетте Духовни Очи, която роля е да изчистят и заредят 11-те енергийни центъра, да се потопим в Невидимия свят и да изчистим и Светът, в който живеем. 

След практиките ще вземем автобус до Агуас Калиентес, от там пък влакът до Оянтайтамбо.

Трансфер до Урубамба.

 

Нощувка в хотел 4* в Урубамба.

След закуска ще се отправим отново към Куско- наричан галено от местните Пъпът на света. По пътя ще спрем на няколко места, за да отдадем почит на едни от най- свещените места олтари в Свещената долина.

Ще посетим Храмът на Сърцето, за да се предадем пред великата и сила и да се заредим с тази автентична сила на Любовта от мястото. Следват Храмът на Светлината, Саксаюман, Кенко, Пука Пукара и Амару Мачай.

В тези храмове ще можем да изследваме чудесата останали от древни цивилизации, ще се свържем с елементите, на които се крепи Физическия ни свят. Ще имаме възможност да изчистим и се освободим от всичките си

отрицателни и тежки енергии. Да се свържем със съкровената любов вътре в нас и да преоткрием истинската си същност.

Ще се свържем с Майката Земя- Пачамама и Змията- едно от Божествата на Инките, за да се срещнем с прероденото си Аз. 

След това ще се отправим към Кориканча, построен в чест на Бог Меру, за да пази Слънчевия диск. Ще разгледаме храмът на Седемте лъча. После ще се разходим по най- важните улици в Куско, които са свързани с Божествените енергийни линии.

Нощувка в  хотел 4* в Куско.

 

По пътя към Пуно ще спираме да разгледаме най-важните места и храмове от културата на Инките, като Капак Нан. Ще правим и церемонии и ритуали в чест на Слънцето. За да стигнем в края на деня до Титикака- мястото, от което се счита, че произлизат Инките- децата на Слънцето. За местните хора това е едно от най- свещените места и се счита за мястото с най- силна Женска енергия в света. Тук ще имаме да възможност да свържем Вътрешното си Слънце с бащата Слънце и Космическия Баща. 

Нощувка в хотел 4* в Пуно.

Сутринта ще се отправим към Силустани- един от най- големите храмове по пътя между Пуно и Куско. Храм, който е почитан от много различни култури. Тук ще направим церемонии за свързване отново с Космоса и Вътрешния ни Аз. Да си отговорим за смисъла на съществуването ни и да потърсим отговорите на най-важните за нас въпроси.

Нощувка в хотел 4* в Пуно.

Още рано сутринта започваме с поздрав към Слънцето и церемонии, за да можем да се свържем с енергията му. После ще закусваме и след закуска ще се отправим към плетените острови Урос, за да се свържем с енергийната верига на Любовта и Мира. Ще имаме възможност да се свържем с Майка Урос- Майката на езерото с ритуал. Ритуалът, който следва е Сътворяването на жадувания от нас живот.

Нощувка в хотел 4* в Пуно

След закуска ще потеглим към Инка Камана- едно от най- величествените и красиви руини от Империята на Инките. Счита се, че някога мястото се е ползвало за резиденция от монарха на инките. Ритуали и церемонии. 

Нощувка в хотел 4* в Пуно.

След закуска ще посетим портата Араму Муру, в място наречено от Инките Къщата на Слънцето или Божествения дом. Ще следваме древния път, по който някога са минавали местните и са пиели Светлината.

Медитации и практики за свързване на Вътрешното ни Слънце с Бащата Слънце. Ще ни разяснят значението на най-почитаните от Инките животни- змия, пума и кондор и ще направим ритуали. 

Връщаме се в хотела и тези, избрали да правят аяуаска се подготвят( целия ден не трябва да се консумира храна).

Нощувка в хотел 4* в Пуно.

Вътрешен полет Пуно- Лима. Свободно време в Лима и възможност за разглеждане на туристическия център на Лима, с екскурзоводска беседа при допълнително заплащане. Вечерта възможност за посещение на най-големия Парк с фонтани в света- в Мирафлорес Лима.

Полет за България през Европа.

Запознай се с Перу

Галерия

СВЪРЖИ СЕ С НАС ПО ТЕЛЕФОН СЕГА

+359 899 91 36 27

Или направете запитване долу

Имате въпроси?