Живей, пътувай и мечтай ...

Неповторими пътешествия с Воаяж Би Травъл

Воаяж Би Травъл ООД е туроператор с удостоверение за регистртация РК-01-7617 и със застраховка “Отговорност на туроператора” в  “ЛЕВ ИНС” АД, застрахователна полица 13062010010146. IATA (International Air Transport Association) сертифицирани туристически агенти сме. Специализираме изключително в организирането на малки групи до екзотичните дестинации, както и индивидуални пътешествия.

Мисията ни е да се чувствате сигурни и спокойни когато пътувате!  Пътуваме с  групи до 10 човека, което има значение. За нас детайлите са важни и това да ви покажем автентичните местенца, отвъд туристическите тълпи. Знаем колко трудно е да организирате сами пътуването си, как винаги  може нещо да се обърка и колко време отнема. Време, което може да се използва за много други полезни неща и да се доверите на нас. До всички предложени от нас дестинации сме пътували лично ние и старателно сме се погрижили за всички детайли. 

Гъвкави сме и смятаме, че можем да бъдем полезни в организациятаи на индивидуални пътувания, командировки, конференции, бизнес пътувания в цял свят, тийм билдинги. Награди за служители – екскурзии и почивки, социално стимулиране, ваканционни почивки и идеално организиран меден месец. 

Удостоверение за регистрация

Пътувания с водач

Пътуваме с малки групи до 10 човека, за да можем да ви осигурим максимално спокойствие и комфорт. Наши клиенти са хора, които търсят предизвикателството в пътуването и искат да открият нови светове по възможно най – добрия начин за времето, с което разполагат.  Правим както приключенски и активни пътувания, така и почивки. Обичаме и да съчетаваме едното с другото.  Водещо при нас е да добавяме максимална стойност на пътуването спрямо интересите на всеки отделен пътешественик. Специализирани сме изключително в бутикови пътувания, при които имате възможност да се потопите в местната култура и да усетите как живеят хората. Отделяме достатъчно време както за туристическите атракции, така и оставяме време за чаша ароматно кафе или пък за някой местен десерт. Използваме местни гидове за още повече автентичност! Далеч сме от масовия туризъм или пътуване на големи групи с автобуси, които буквалното са стоварвани на туристически места. Използваме градски транспорт, хапваме традиционна храна в местни заведения, интересуваме се от история, местни представления, пазари. Не пропускаме възможност да се потопим и в нощтния живот с тези от вас, които смятат, че от спане спомени не остават 🙂 

Индивидуални пътувания

Индивидуалните пътувания са пътувания без водач от агенцията. Тези пътувания са препоръчителни за тези от вас, които желаят да пътуват самостоятелно по някоя от нашите програми, по ваш собствен маршрут или да създадем заедно такъв. Маршрут можем да направим за колкото време искате и за където поискате, изготвен в пълна хармония с вашите желания. Важните сте единствено вие! Ние сме хора, които са обиколили голяма част от света, с огромен опит в организирането и бюджетирането на пътувания до далечни дестинации и с радост ще ви помогнем да откриете света по свой собствен начин. Освен, че ще ви спестим време и ще ви дадем актуална информация от първа ръка, ви спестяваме и риска от грешки и измами. Често индивидуалните пътуване излиза и на по- ниска цена сравнено с организираните. Винаги могат да се включат и местни водачи, за да не изпуснете някоя друга интересна история и някое малко скрито местенце с местни деликатеси. 

Меден месец

Доверете ни се и за вашите специални пътувания. За нас винаги най-важни са личните ви интереси и желания и се опитваме да се доближим максимално близо до мечтите ви и това как си представяте романтично пътуване или меден месец. За да се осъществи едно идеално пътуване е важно да получите правилната организация и съвети, а ние сме специалисти в това!  Готови сме да ви предложим интересни дестинации за всеки сезон! 

екскузии за Нова година

Започнете Нова година с приключение, което да ви държи през цялата година. Независимо дали броите до полунощ на някой топъл и екзотичен плаж или искате да преживеете зимна приказка някъде из Европа, например,  направете новата година специална!  Заслужавате го!

Каталог пътувания 2020

Адрес