7190 лв. / 7970 лв.

17 дни/15 нощувки: 23.08-07.09.2023г.- Мъж за комбинация. 02.12-18.12.2023г.- Няма места!Нови дати за 2024г.

Най-доброто от Южна Америка

0
Дни
0
Града
0
Забележителности

изживей 16 незабравими дни

Програма
Вижте най-доброто от Южна Америка с екскурзията Перу, Бразилия и Аржентина - една сбъдната южно-американска мечта!

Запази мястото си за група за  2023г с депозит от 100 лв сега! При закупуване на самолетните билети се плаща до половината от сумата.

От януари 2023г сертификат или тест за Ковид се изисква само за Бразилия. 

Програмата може да започва от Лима, както и от Рио де Жанейро. 

17 дни/15 нощувки:  

23.08- 07.09.2023г-Последно място мъж за комбинация

20.09-06.10.2023г.- Няма места!

02.12-18.12.2023г- Няма места!

Нови дати 2024г.

18.03- 4.04.2024 г. 

15.04-01.05.2024г.

03.05-19.05.2024г.

26.08-10.09.2024г.

19.09-06.10.2024г.

София – Лима – Куско – Чинчеро – Олантайтамбо – Мачу Пикчу – Пуно – ез. Титикака – Буенос Айрес – водопадите Игуасу – Рио де Жанейро – София

 • 7190 лв. – с настаняване в 3 звездни хотели и с отлични оценки в Букинг в Перу, Бразилия и Аржентина
 • 7970 лв. – с настаняване в 4 звездни хотели и с отлични оценки в Букинг в Перу, Бразилия и Аржентина

* Обявените дати са за организирано пътуване с малка група от около 10 човека и водач на български език! Ако желаете да пътувате индивидуално (без водач), се свържете с нас да ви направим оферта за датите, броя дни и местата, които искате да посетите! Ние ще направим за вас цялата логистика, ще ви дадем съвети и ще ви помогнем да направите пътуването си незабравимо!

 • Самолетен билет София – Лима – Рио де Жанейро – София, с включени летищни такси и един чекиран багаж от 23 кг.
  *Цената на самолетните билети е калкулирана в най-ниската икономическа класа. При желание да се избере друг вариант на полет, различен от предложения се доплаща разликата в цената на самолетния билет
 • Вътрешен полет Лима – Куско, с включени летищни такси и 1 чекиран багаж от 20 кг.
 • Вътрешен полет Хулиака – Буенос Айрес, с включени летищни такси и 1 чекиран багаж от 20 кг.
 • Вътрешен полет Игуасу Бразил – Рио де Жанейро, с включени летищни такси и 1 чекиран багаж от 20 кг.
 • Вътрешен полет Буенос Айрес – Игуасу, с включени летищни такси и 1 чекиран багаж от 20 кг.
 • Всички трансфери по програмата
 • Входни такси за всички посещавани обекти упоменати в програмата
 • Разглеждане на местата – символи за Южна Америка като Мачу Пикчу, езерото Титикака, водопадите Игуасу и Рио де Жанейро
 • 15 нощувки в 3 или 4-звездни хотели
 • 15 закуски и 1 обяд при прехода между Куско и Пуно
 • Български водач-преводач с опит, водил много групи в Перу
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на човек със ЗАД „Булинс“.
 • Лични разходи ~ около 640$;
 • Бакшиши;
 • Застраховка Отмяна на пътуване (Застраховката е валидна при спазване на сроковете за плащане, изискване от Застрахователите.)
 • Допълнителни екскурзии:
   1. Възможност за Танго шоу с вечеря от 20ч., срещу допълнително заплащане от 135$ или 249 лв на човек. Включва напитка (вино, бира, сода, вода), вход, основно ястие и десерт. Включва трансфери до и от хотела. Шоуто е професионално!Няма задължителен дрес код, но местата са много изискани и е хубаво да се съобразите. 
  • Полет с хеликоптер над Игуасу160 $или 295 лв на човек(от Бразилската страна се прави). 
  1. Разходка с бърза лодка, стигаща до Дяволското гърло и разходка в джунглата85$ или 157 лв на човек. Двете са задължително заедно- влиза се в джунглата и след това се ходи до водопадите, около 2 ч отнемат. 
  2. Птичи парк– около 1.5ч е, 25 $ или 46 лв, в Бразилската част е. Виждат се много екзотични птици като папагали, тукани, орли, различни видове влечуги.
  3. Карнавал Експириънс и посещение на известните фавели в Рио де Жанейро- 105$ или 194 лв. , за да се запознаете с Карнавала, зад завесите и да посетите фавелите на Рио, където дори и сега живеят 30% от населението на Рио. Възможността за тази екскурзия се препотвърждава за всяка отделна група! Ще посетим Самба сити- градът на Самбата, ще видите как се шият и произвеждат костюмите за Карнавала и всички декори, които се използват на самия Карнавал. Ще научите и подробности за историята на Карнавала и самбата в Рио де Жанейро и Бразилия. Ще имате възможност и да пробвате карнавален костюм и да си направите прекрасни снимки с тях. А за тези, които искат могат да се включат и в Samba workshop, с професионален изпълнител от самба училището на Самба града. Обиколката накрая ще полеем с чаша кайпириня. В този ден ще имате и посещение на фавелата Росинка, която е и най-голямата фавела в Бразилия. Ще ви разкажат на място за начина на живот на местните. 
  4. Обяд Титикака- 12 $ или 22 лв– пъстърва от Титикака
  5. Изкачване на връх Уайна Пикчу– заявява се още при подписване на договор!- 97 лв. 
 • Допълнителен транспорт или мероприятия извън програмата
 • Допълнително се заплаща ~850 лв. за единична стая
 • Плащане на депозит от 50% от сумата по банков път
 • Местата се гарантират единствено и само чрез заплащането на депозит! Възможно е плащане на вноски – обадете ни се и заедно ще измислим най- доброто решение! Доплащане на цялата сума 30 дни преди заминаването.
 • Копие на международния Ви паспорт
  Важно!

  Международният Ви паспорт трябва да е с валидност най-малко 6 месеца от датата на заминаване.
 • За контакти: Воаяж Би Травел ООД, лиценз No. РК-01-7617 Борислава Цекова, Мениджър Пътувания 
 • Тел.: 0899 913 627 
 • e-mail: voyagebt@gmail.com
 • Банкови данни: Воаяж Би Травел ЕООД Уникредит Сметка в лева IBAN – BG92UNCR70001522746415
 • Моля, на платежното нареждане отбележете: 1.Основание: Екскурзия до Перу, Бразилия и Аржентина 2.Получател: Воаяж Би Травъл ЕООД 3.Наредител: Вашето име

За Бразилия пътниците трябва да имат:

– сертификат за ваксинация срещу COVID-19, показващ, че са били напълно ваксинирани най-малко 14 дни преди заминаването от първата точка на качване; или – отрицателен COVID-19 антиген или RT-PCR тест, направен най-много 1 ден преди отпътуване от първата точка на качване.

Сертификатът или резултатът от теста трябва да бъдат на английски, португалски или испански.

Това не важи за пътници под 12 години. Това не се отнася за пътници с: – положителен COVID-19 RT-PCR тест, направен най-малко 15 дни преди отпътуване от първата точка на качване; и – положителен COVID-19 RT-PCR тест, направен най-много 1 ден преди отпътуване от първата точка на качване; и – медицинско удостоверение, издадено от практикуващ лекар, в което се посочва, че нямат симптоми на COVID-19 и могат да пътуват. Резултатът от теста трябва да бъде на английски, португалски или испански.

За Аржентина и Перу няма Covid 19 изисквания.

Виза: Не се изискват визи за българи. 

Здраве: Няма задължителни медицински и здравни изисквания.

Транспорт: Лодка, Самолет, Минибус, Кола

Програмата, която ви предлагаме е изключителна, защото в нея е събрано най-доброто от Южна Америка. Ще си починете в Рио, ще се запознаете с архитектурното наследство, останало от инките, но и ще се насладите на природни гледки, уникални по своята същност – каквито са езерото Титикака и водопадите Игуасу. 

Специални сме, защото работим с фиксирани цени – не ви искаме впоследствие допълнително за самолетен билет. Ще ви дадем алтернатива, ако конкретен полет се е покачил, но най-важното е, че цената остава СЪЩАТА. Ако изберете нас, няма да имате скрити плащания, ще сте запознати с всичко още от самото начало!

Включили сме и Застраховка Отмяна на пътуване защото знаем колко е важно това за спокойствието на всички ни!

Предвидили сме вътрешни полети, за да е максимално удобно за клиентите ни. А хотелите, с които работим, са подбрани за да дадат както нужния лукс, така и много важната централна локация, за да се насладите напълно на най-доброто от Южна Америка.

Полет от София до Лима.
Кацане вечерта, трансфер и настаняване в хотел. 

Вечерта може да се насладите на чара на града и да хапнете вкусна вечеря.

*Нощувка в:
хотел 3*  от веригата Каса Андина или подобен
хотел 4* – Casa Andina Select Miraflores или подобен

Сутринта ще започнем с разглеждане на столицата на ПеруЛима, известна още и като Града на кралете. Често не се обръща достатъчно внимание на Лима, оставаща в сянката на Куско и Мачу Пикчу, а това е град достоен за внимание! Центъра на Лима е включен в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Там се помещава и най-старият университет на континента – Сан Маркус. 

Турът из Лима ще бъде около 4 часа. Разхождайки се по старите улици на Лима ще се насладим на множество красиви площади, стари сгради, църкви. Ще посетим и някои от най-интересните забележителности в Лима като Катедралата Свети Йоан, двореца на Архиепископа и Манастира Сан Францисковходовете са включени в програмата. След това ще се разходим и в прекрасния Мирафлорес и парка на любовта.

Вечерта ще посетим най-големия парк с фонтани в света – Парк де ла Резерва.

*Нощувка в:
хотел 3*  от веригата Каса Андина или подобен
хотел 4* – Casa Andina Select Miraflores или подобен

Сутринта имаме полет за Куско, трансфер и настаняване в хотел.

Следобеда ще се насладим на сити тур из града – обиколка с екскурзовод на централната част на Куско.
Куско е омайващо красиво място, запазил очарованието си, древен град на инките. Ще посетим храмът Кориканча – най-важният храм от времето на Инките, известен още и като Храмът на Слънцето. Следва да се насладим на прелестната красота на главния площад – Плаца де армас. Ще посетим и две от най-красивите църкви – Катедралата и църквата Санта Иглесия.

*Нощувка в:
хотел 3*  от веригата Каса Андина Стандард
хотел 4* – Casa Andina Premium Cusco или подобен

Tози ден ще бъде посветен на Свещената долина на инките – Урубамба. Някога инките са я считали за Рая на земята и е била центърът на империята на Инките. Река Урубамба тече плавно и напоява плодородните земи. В древните легенди на народа кечуа, река Урубамба е свързвана с млечния път. Ще се насладим на древните инкски руини и ще посетим традиционния пазар на инките в Пизак.

След това ще потеглим към очарователното градче Олантайтамбо и ще се разходим из руините на крепостта. По време на империята на инките Олантайтамбо е кралската резиденция на император Пачакути, който завладява региона и изгражда града. Нощувка в града.

*Нощувка в:
хотел 3* – Sol Natura или подобен
хотел 4* – Del Pillar Ollantaytambo или подобен

Великият ден! Сутринта тръгваме за Мачу Пикчу. Днес е денят, в който ще се насладим на невероятни гледки. Съкровището на инките остава скрито за света дълго време, докато през 1911г. не го открива героят на съвременната археология – Хирам Бингам. Ще се разходим из древните руини и ще ни разкажат за този вълшебен, отдавна изчезнал свят.

Възможност за изкачване на близкия връх Уайна Пикчусрещу допълнително заплащане от 97 лв., което трябва да бъде заявено още при подписването на договора в София!

Вечерта се връщаме в Куско.

*Нощувка в:
хотел 3* от веригата Каса Андина Стандард
хотел 4* – Casa Andina Premium Cusco или подобен

Целодневно пътуване с туристически автобус по маршрута Куско – Пуно. Посещение на храма на Виракоча и Американската Сикстинска капела.
Обяд на бюфет.

Храмът Виракоча (Храмът Ракчи на кечуа) е построен от култура, предшестваща инките с 1500 години. Ще преминем и през най- високата точка в нашето пътуване, където има пазар и може да си закупим много хубави местни сувенири. Много плавно ще разберете как се променят както климатичните зони, така и хората около вас – навлизаме постепенно в областта на културата аймара.

Настаняване в Пуно.

*Нощувка в:
хотел 3*  Келкатани или подобен
хотел 4* – Taypicala hotel Lago или подобен

Сутринта се отправяме на разходка до езерото Титикака, плетените острови Урос и остров Такиле.

Титикака е най-голямото високо разположено езеро в света. Ще се запознаете с бита на племето аймара, на техните традиции и култура. Мъжете са тези, които плетат в семейството, а изборът на годеник за девойката се състои от потапянето на плетивото във водата и колкото по-стегната е плетката, толкова по-малко вода ще изтече. Затова мъжете с най-чевръсти пръсти са най-желаните ергени в общността!

Възможност за традиционен обяд на остров, срещу допълнително заплащане. Вечерта се връщаме обратно в хотела в Пуно.

*Нощувка в:
хотел 3* – Quelqatani или подобен
хотел 4* – Taypicala hotel Lago или подобен

Полет за Лима и нощувка там.
Възможно е нощувката в този ден да е направо в Буенос Айрес. Спрямо самолетните билети ще имате допълнително време в Лима или разходка в Буенос Айрес.

*При нощувка в Лима:
хотел 3* от веригата Каса Андина Стандард
хотел 4* – Casa Andina Select Miraflores или подобен

*При нощувка в Буенос Айрес:
хотел 3* – Ibis Buenos Aires Congreso или подобен
хотел 4* – Holiday Inn Express Puerto Madero или подобен

Полет за Буенос Айрес. Трансфер и настаняване в хотел.

Запознанството ни с прекрасния град Буенос Айрес ще започне почти веднага. Разходка в централната част на града.

*Нощувка в Буенос Айрес в:
хотел 3* – Ibis Buenos Aires Congreso или подобен
хотел 4* – Holiday Inn Express Puerto Madero или подобен

Сутринта ще започнем с обиколка на Буенос Айрес. Градът е наистина космополитен – с красивия си център Плаза де Майо и много красиви сгради от 19в. Тук се намира и Каса Росада – известният президентски дворец, от който е държала речите си изестната Евита Перон. Ще видим и известния Обелиск – символ на града, театърът Колон и гробището Реколета.
Нощувка в Буенос Айрес.

*Нощувка в:
хотел 3* – Ibis Buenos Aires Congreso или подобен
хотел 4* – Holiday Inn Express Puerto Madero или подобен

След закуска ще отидем до красивия квартал Ла Бока, който е бил вдъхновение за най-прекрасните танга.

Полет до Игуасу, Аржентина – полетът е късен, за да може да се спечели възможно най-много време в прекрасния Буенос Айрес. Трансфер и настаняване в хотел.
Нощувка в Пуерто Игуасу.

*Нощувка в:
хотел 3* – La Cautiva Iguazu Hotel или подобен
хотел 4* – Grand Crucero Iguazu Hotel или подобен

Посещение на водопадите Игуасу, едно наистина прекрасно място, под егидата на Юнеско. Паркът обхваща 275 водопада и се намира в сърцето на дъждовна гора. Влизат всички такси.
Връщане в Пуерто Игуасу.

*Нощувка в:
хотел 3* – La Cautiva Iguazu Hotel или подобен
хотел 4* – Grand Crucero Iguazu Hotel или подобен

Сутринта ще преминем границата с Бразилия. Днес ще се насладим на прекрасните водопади от страната на Бразилия.
Нощувка във Фоз до Игуасу, Бразилия.

*Нощувка в:
хотел 3* – Bogari Hotel или подобен
хотел 4* – Viale Cataratas Hotel или подобен

Сутринта имаме полет за Рио де Жанейро. Трансфер и настаняване в хотел.

Днес ще започнем с най-красивите 3 бразилски плажа – Копакабана, Ипанема и Леблон. Свободно време.

*Нощувка в:
хотел 3* – Ibis Rio de Janeiro Centro или подобен
хотел 4* – Mercure Rio de Janeiro Copacabana или подобен

Сити тур на града. Рио де Жанейро е известен и като Великолепния град, и е вторият най-голям град в Бразилия. Ще се насладим на известната статуя на Христос, на планината Корковадо – част от новите Седем чудеса на света. Ще е разходим и из плажа Копакабана и ще се изкачим с лифт на хълма, известен като Захарната бучка, за да се полюбуваме на прекрасна гледка към града.
След това ще се разходим и в центъра на Рио и ще се насладим на много красиви сгради, паметници на културата и музеи. Нощувка в Рио де Жанейро.

*Нощувка в:
хотел 3* – Ibis Rio de Janeiro Centro или подобен
хотел 4* – Mercure Rio de Janeiro Copacabana или подобен

Полет за България през Амстердам или Париж. В България се каца на следващия ден.

Запознай се с Перу

Запознай се с Бразилия

Галерия

Имате въпроси?