Сингапур

Ще пътувате до Сингапур? Ето какво трябва да знаете!

Планирате пътуване до оживения град-държава Сингапур? Преди да се впуснете в приключението си, важно е да се запознаете с митническите разпоредби, за да осигурите безпроблемно пътуване.

Присъединете се към нас в груповото ни пътуване до Сингапур и Малайзия или Сингапур и Индонезия! Ние ще се погрижим за цялата логистика и ще ви гарантираме безпроблемно и незабравимо изживяване.

Какви митнически разпоредби трябва да знам, когато влизам в Сингапур?

Сингапур е известен със строгите си митнически разпоредби, предназначени да поддържат безопасността и благосъстоянието на своите жители и посетители. Ето няколко ключови правила, които трябва да имате предвид:

🚫 Закони за наркотиците: Сингапур има едни от най-строгите закони за наркотиците в света. Вносът или притежаването дори на малки количества незаконни наркотици може да доведе до тежки наказания, включително лишаване от свобода или смъртно наказание. От решаващо значение е да сте запознати с разпоредбите и да избягвате внасянето на незаконни вещества в страната.

💊 Разпоредби за лекарства: Някои лекарства, които са лесно достъпни в други страни, може да се считат за контролирани вещества в Сингапур. Преди пътуване проверете уебсайта на Службата по здравни науки на Сингапур, за да видите дали лекарствата, които носите, изискват рецепта или специално разрешение. Винаги е по-добре да сте в безопасност, отколкото да съжалявате!  https://www.hsa.gov.sg/#

🚭 Забрана на дъвки: Сингапур забранява продажбата и вноса на дъвки през 1992 г., за да поддържа чистотата и реда на обществените места. Докато дъвките за лична употреба не са незаконни, внасянето на дъвки в страната от други държави е забранено. Имайте предвид това правило, за да избегнете проблеми при пристигането.

Забрана на дъвки Сингапур

✅ Изисквания за декларация: Когато влизате в Сингапур, ще трябва да попълните формуляр за митническа декларация. Бъдете честни и точни, когато декларирате всички предмети, които внасяте в страната, включително пари в брой, стоки и ценности. Недекларирането на предмети може да доведе до глоби или конфискация.

Като се запознаете с митническите разпоредби на Сингапур преди пътуването си, можете да си осигурите гладко и приятно изживяване.

Прекарайте си фантастичнo, изследвайки всичко, което Сингапур може да предложи, от зашеметяващите небостъргачи до вкусна улична храна и богато културно наследство!

Share this post