Време е за плаж в Дананг

Facebook
X
Telegram
LinkedIn
Pinterest

Още за четене

Пленителен Дананг със своята плажна ивица

Дананг е рай за любителите на плажа. Той има зашеметяваща брегова ивица и девствени плажове. Възползвайте се максимално от времето си в този оживен град.

Дананг е дом на някои от най-красивите плажове във Виетнам. Крайбрежието на града се простира на 30 километра. То предлага разнообразие от плажни изживявания – от оживени брегове до спокойни, скрити скъпоценни камъни.

Идеалното време да отидете на плажовете в Дананг е от март до август. Тогава времето е слънчево и морето е спокойно. През този период температурите варират от 25°C до 34°C, идеални за дейности на плажа.

  1. Най-добрите плажове в Дананг

→ My Khe Beach

Често цитиран като един от най-красивите плажове в света, My Khe Beach е известен със своя мек бял пясък и чисти сини води. Там има множество крайбрежни ресторанти и барове с чадъри и шезлонги под наем.

→ Плаж Нон Нуок

Разположен в подножието на Мраморните планини, този плаж предлага по-спокойна обстановка. Идеален за почивка, с възможности за каране на сърф и джет.

→ Плаж Bac My An

Известен със златния си пясък и нежните си вълни, той е любим сред семействата и тези, които търсят спокойна атмосфера. Безопасно плуване, гребане и наслаждаване на местни морски дарове са основните акценти тук.

Плажовете на Дананг са идеални за различни дейности като сърф и падълборд, гмуркане с шнорхел, за да се разгледа подводният свят, както и плажна йога.

Насладете се на пресни морски дарове на места като Be Man и Nam Danh Seafood. Не пропускайте banh xeo (виетнамски палачинки) и goi cuon (пролетни рулца) от местни търговци.

Няколко съвета за перфектен плажен ден:

Останете хидратирани: слънцето може да бъде силно, така че пийте много вода.

Защита от слънце: Използвайте слънцезащитни продукти, носете шапка и слънчеви очила.

Уважавайте местните обичаи: Обличайте се скромно, когато сте далеч от плажа, и имайте предвид местните културни практики.

Безопасността на първо място: Обърнете внимание на флаговете и знаците на плажа и плувайте в определени безопасни зони.

Заключение:

Вижте нашата програма „Виетнам – сърцето на Дракона“ тук –> линк
Вижте нашата програма „Виетнам и Камбоджа“ тук –> линк 

 

Плажовете на Дананг предлагат по нещо за всеки, независимо дали търсите приключение, почивка или кулинарно пътешествие край морето. С това ръководство сте готови да се  насладите на всички крайбрежни изкушения, които този красив град може да предложи.

 

 

 

За повече информация се свържете с нас на: +359 899 913627 или ни пишете на: voyagebt@gmail.com

Енигматичният свят на гейша и майко

Въпреки тяхното световно признание, много от тези очарователни фигури остават забулени в мистерия и погрешни схващания.  В този блог ще изследваме историята,

Пленителен Дананг със своята плажна ивица